ASICS on palannut uudella

ASICS on palannut uudella

Postby Nannycalis » Wed Aug 11, 2021 8:28 am

Kesän tullessa adidas yeezy Outlet Finland julkaisee pian kolme kesän väriä "Pure", "Resin" ja kirkas uusi väri "Enflame Orange". Siistin ja yksinkertaisen ulkonäkönsä ja käytettävyytensä ansiosta uskon, että se saa paljon tukea Henkilö ostaa uudelleen. YEEZY SLIDE -kenkärunko on valmistettu yhdestä kappaleesta valmistetusta EVA-vaahtomateriaalista, joka vähentää painoa ja lisää kestävyyttä. Päällisen pehmeä yläkerros tarjoaa mukavan käytön ja ainutlaatuinen siksak -ura -pohja tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja pidon. YEEZY 450 -hartsin uusin väri paljastettiin ensimmäisen kerran kesäkuun lopussa. Kaikki kengät, mukaan lukien PrimeKnit-ylärakenne, kynnenmuotoinen EVA-välipohja ja eksoskeleton-ulkopohja, korvataan tuoreella vaaleanvihreällä kaikuvalla teemalla.

ASICS on esitellyt upouudet juoksukengät, jotka on valmistettu kokonaan Japanissa kerätyistä kierrätysvaatteista. Paketti on nimeltään "SUNRISE REBORN", ja se sisältää METARIDE- ja GEL-QUANTUM 360 ™ TYO -laitteet, jotka ilmentävät lämpimän auringonnousun sävyä. ASICS toteaa, että tämä rajoitettu painospaketti on "merkittävä askel [sen] jatkuvassa tehtävässä auttaa minimoimaan tuotteidensa ympäristöjalanjälki kaikkialla maailmassa. " Molemmissa silueteissa about tekniset päälliset, jotka ovat erittäin hengittäviä ja kevyitä. "ASICS" -brändi näkyy molempien mallien kielellä, ja sitä täydentävät mustat kuminauhat, jotka peittävät sivuseinät. asics dynaflyte hintojen myynti METARIDE ™ -mallissa on kaareva välipohja, joka on varustettu FLYTEFOAM Propel -tekniikalla, joka vähentää nilkan taipumista pitkillä juoksuilla.

Arvostettu japanilainen arkkitehti Kengo Kuma ja ASICS ovat yhdistyneet toisen kerran itaariksi suositusta Metaride AMU -yhteistyöstä. Ainutlaatuinen päällinen, joka perustuu perinteiseen japanilaiseen bambu-neulokseen ja hiekkainen värimaailma, joka about saanut inspiraationsa Kuman elinikäisestä rakkaudesta Saharan autiomaahan, uusi tyyli toimii osuvana jatkona molempien väärässä Metaride AMU -projektissa vuodesta 2019. Yläosa tarjoaa joustavan, asics metarun tukku verkossa hengittävän istuvuuden ja on kookeroitu kerroksellisiin nahkanauhoihin. Sen lisäksi, että se tarjoaa ristikkoisen ilmeen, joka taipuu perinteiseen bambukudokseen taivutettavilla, risteävillä muodoillaan, tämä kokoonpano tarjoaa ylimääräistä rakennetta ja muodostaa jopa ASICS Tiger -raidan sivulle ja keskelle.

Yhteistyössä arkkitehti Kengo Kuman kanssa kudotusta Metaridesta marraskuussa ASICS on palannut uudella kierroksella juoksijaan. Tällä kertaa japanilainen jalkineyritys about toimittanut tyylikkään kolminkertaisen mustan iteroinnin. "ASICS" -brändi about asics metaride Finland myymälä sijoitettu kengän yläosaan ohuelle kumilaastarille, joka on asetettu verkkokerroksen päälle. Yläkannasta varpaisiin on monimutkainen kudottu neulottu kangas, joka takaa optimaalisen istuvuuden ja tarjoaa samalla kevyyttä ja hengittävyyttä.
Nannycalis
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 11, 2021 8:03 am

Return to Math and game help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron